Rizs lencsével vagy babbal

 2011.06.22. 00:56

Rizst nagyon profin tudok már főzni.
1 bögre rizs, 2 bögre víz. Só, olaj, fokhagyma, vagy hagyma, vagy éppen snidlinget teszek bele.

Apró trükkel pedig kész az egytálétel:

Egyszerűen valamilyen konzervet - lencse, bab - adok a majdnem kész rizshez, és pár perc együtt főzés után kész is az ebéd.

Max. 20 perc. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorsanfinomat.blog.hu/api/trackback/id/tr993004787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása